Ali poznate jurčke?

27-05-2023

Načinov prehranjevanja je velikoUžitne gobe.


Italijani radi namažejo rezine z maslomUžitne gobe in jih popeci. Francozi jih najraje cvrejo. Kitajci navadno jurčke cvrejo z mesom, jajci in zelenjavo. Uporabimo jih lahko tudi v juhah. Ne glede na to, kako ga kuhate, bosta okus in tekstura izvrstna. Upoštevajte, da jurčkov ne smete uživati ​​surovih, saj lahko povzročijo prebavne težave.


Užitne gobe večinoma koncentrirane med 300 m in 600 m nadmorske višine, rastejo na 200 m ali 700 m nadmorske višine, vendar je bilo število majhno. Ker je nadmorska višina značilni dejavnik gorskega podnebja, se temperatura, vlažnost, zrak, jakost svetlobe, prst in vegetacija spreminjajo z nadmorsko višino. Tla so živi substrat jurčkov in njihovih gostiteljskih rastlin, njihova struktura, prepustnost in pH vrednost pa so tesno povezane z rastjo prašičev. Glede na raziskavo so tla v bližini območja pridelave jurčkov na splošno gorski les, rumena prst, siva peščena prst, gorska rumeno rjava prst, temno rjava prst, škrlatna prst, rumena peščena prst. Boletus Edulis dobro uspeva zlasti v debeli mehki rodovitni plasti zemlje s plastjo stelje.


Boletus Edulis


Menijo, daUžitne gobe rast ne zahteva svetlobe, vendar je za nastanek plodov potrebna stimulacija z razpršeno svetlobo. Večina slastnih jurčkov raste na soncu, kjer svetloba razprši gozdove. Dežela z gostim rastlinjem, veliko senco, globokimi jarki in zaraščenim plevelom je redka; dolgotrajno sonce, manj vegetacije, manj plodov. Jurčki rastejo med 0,6 in 0,9 gostote krošnje. Ko je gostota krošnje pod 0,5 ali nad 0,9, pride do majhne ali nič rasti. Jurčki se v velikem številu pojavljajo v gozdovih z gostoto krošnje od 0,7 do 0,9. Svetloba in vlaga se močno razlikujeta glede na gostoto krošnje, in ko jurčki rastejo, je potrebna določena količina razpršene svetlobe, zato je jurčkov v gostih gozdovih z večjo gostoto krošenj relativno manj.


Boletus Edulis

Trdi se, daUžitne gobe, kot vrsta gobe v naravi, je dobrega okusa z visoko vsebnostjo hranil, vendar so nekatere divje gobe zelo strupene, zato niso vsi jurčki užitni. Glavni pogoj za rast jurčkov je povezan s temperaturo, ki lahko neposredno vpliva na svežino jurčkov; rast jurčkov pa potrebuje tudi temperaturo. Jurčki lahko preživijo med 15 in 30 stopinjami, vendar je optimalna temperatura za gojenje jurčkov med 20 in 25 stopinjami. Ko jurčki rastejo, se morajo proizvajalci čim bolj potruditi, da vzdržujejo temperaturo okoli 23 stopinj.


Cilj kampanje Yi Hong je zagotoviti najboljšo kakovost užitnih izdelkovUžitne gobe. Če jih potrebujete, nas kontaktirajte. Vaša povpraševanja so vedno dobrodošla.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti