Intervju s povratnimi informacijami strank

05-09-2024

Naše podjetje je bilo vedno zavezano zagotavljanju visokokakovostnih izdelkov iz gob in odličnih storitev. Pred kratkim smo imeli čast intervjuvati več pomembnih zadružnih strank, da smo poslušali njihove povratne informacije o naših izdelkih in storitvah. Ta dragocena mnenja in pohvale ne le potrjujejo naša prizadevanja, ampak nas tudi navdihujejo, da še naprej sledimo odličnosti.

Vodja nabave iz znane verige restavracij v Združenih državah je delil pozitivne povratne informacije o naših izdelkih iz gob. Vodja nabave je dejal, da je sodelovanje z našim podjetjem močno izboljšalo splošno kakovost njihovih restavracijskih jedi. Posebej radi imajo sveže gobe našega podjetja, ki so okusne in hranljive ter močno popestrijo jedilnike njihovih restavracij. Predvsem pri lansiranju novih jedi zelo cenijo tudi našo postrežbo in odzivnost, s katero lahko vedno pravočasno ustrežejo potrebam njihovih restavracij.

Customer Feedback Interview

Prehrambeno predelovalno podjetje iz Japonske, odgovorno za obsežno proizvodnjo in distribucijo, njihov nabavni direktor je prav tako zelo pohvalil uspešnost našega podjetja pri upravljanju dobavne verige. Dejal je, da lahko naše podjetje vedno zagotovi, da so gobji izdelki, ki jih potrebujejo, dostavljeni pravočasno in z enakomerno kakovostjo. Zaradi te stabilnosti je proizvodni proces njihovega podjetja bolj gladek in zmanjšuje nepotrebna operativna tveganja. Ob tem je direktor nabave še povedal, da se zelo veseli nadaljnjega dolgoročnega sodelovanja z nami.

Zelo smo veseli, ko slišimo priznanje in pohvale naših strank. Te povratne informacije ne le potrjujejo prizadevanja naše ekipe, ampak nas tudi navdihujejo, da nadaljujemo z inovacijami in izboljšujemo našo raven storitev v prihodnosti, da bi bolje zadovoljili potrebe naših strank. Še naprej bomo predani izboljševanju kakovosti naših izdelkov in storitev, rasti skupaj z našimi strankami in ustvarjanju sijajnejše prihodnosti.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti