Kitajski romantični dan za valentinovo - Dejavnosti za team building

22-08-2023

Danes, na romantičen dan festivala Qixi, je naše podjetje začelo edinstveno dejavnost team buildinga za izboljšanje čustvene komunikacije med zaposlenimi in izboljšanje povezanosti ekipe. Prizorišče je bilo polno smeha in romantičnega vzdušja, kar je ustvarilo toplo in harmonično vzdušje za družbo.


Jutranji sestanek je združil celotno podjetje na vrsti zabavnih ekipnih izzivov. Najprej so se vsi razdelili v več skupin, kjer so imeli čudovito tekmovanje v kvizu, skozi odgovarjanje na vprašanja in timsko delo pa so pokazali svoje talente in modrost. Takoj zatem smo se igrali kreativno igro na temo festivala Qixi. Vsaka skupina je s svojo ustvarjalnostjo izdelala edinstveno darilo za festival Qixi. To ni le uveljavljalo sposobnosti timskega dela zaposlenih, ampak je tudi vsem omogočilo, da so občutili romantično vzdušje festivala Qixi.


Poleg tega je podjetje pripravilo tudi posebno zabavo za zaposlene. Na odru so zaposleni pokazali svoje talente, vključno s pesmijo, plesom, skeči in drugimi oblikami nastopov, ki so celotno zabavo pripeljali do vrhunca. Vsi so s svojim entuziazmom in talentom dodali kanček barve temu posebnemu festivalu.


Ta dejavnost team buildinga ni samo omogočila zaposlenim, da so preživeli vesel festival Qixi, ampak je še pomembneje okrepila medsebojni odnos. Skozi aktivnosti so vsi bolje razumeli lastnosti in prednosti drug drugega ter vzpostavili tesnejši odnos. To hkrati ustvarja tudi harmonično delovno vzdušje v podjetju ter izboljšuje entuziazem in ustvarjalnost zaposlenih.


Podjetje je vedno posvečalo pozornost izgradnji ekipe in osebni rasti zaposlenih, ta dejavnost team buildinga festivala Qixi pa je ponovno pokazala skrb in skrb podjetja. Verjamemo, da bo z nenehnim prizadevanjem podjetja naša ekipa bolj povezana in prispevala več k razvoju podjetja. Če se veselimo prihodnosti, bomo še naprej izvajali pomembnejše dejavnosti, da bi ustvarili več priložnosti in platform za skupno rast in napredek zaposlenih.


Chinese Valentine's Day

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti