Izvedite nabiranje jurčkov

29-05-2024

Jurčkiv pobiranje vstopimo, ko je vsako leto poleti obilno deževje, vendar pridelek in kakovostjurčkiso močno povezani s spremembami tal, temperature in vlažnosti."V primerjavi z divjimi gobami, ki so odvisne od vremena, so umetno gojenejurčki so brez žuželk, usedlin in peska in se lahko proizvajajo vse leto, s čimer zapolnijo tržno vrzel v nedeževnem obdobju.


Nabiralsko ekipo tokrat sestavljajo izkušeni strokovnjaki, ki poznajo rastno okolje in rastni cikel posameznega jurčka. Pri tem nabiranju je strokovna ekipa skrbno izbrala vsako gobo v naši proizvodni bazi z dolgoletnimi izkušnjami.

porcini mushrooms

Tokrat obrani jurčki so bili strogo pregledani in predelani, vsi pa so nepoškodovani in brez onesnaževanja. Podjetje uporablja napredno tehnologijo konzerviranja, da zagotovi, da so gobe ohranjene v najboljšem stanju na vsaki stopnji od nabiranja do končnih izdelkov.


O izdelkih iz jurčkov našega podjetja:zamrznjeni narezani jurčki;zamrznjeni bloki jurčkov;sveže zamrznjeni jurčki, itd. Če želite izvedeti več o svežini gob, nas kontaktirajte!

porcini mushroomsporcini mushroomsporcini mushrooms

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti