Z gobami v slanici se sestavine obdržijo dlje in imajo boljši okus!

23-09-2024

Vsi smo imeli to izkušnjo,, kupovali škatlo svežih gob, razmišljali na pripravo okusnih jedi, vendar nevede pozabili na v kotu hladilnika. Kot posledica 2c gobe ki je potekel datum najboljše uporabnosti začnejo izgubljati vlago in postanejo krčene . Vendar, tiho razvijejo močnejši okus po gobah, zaradi katerega občutimo čudovito ravnovesje okusa. In ko najdete te "zrela" gobe, kak se bolje reši z njih kot jih kisati?


Naš soljene gobe v slanici lahko reši te probleme. Slanica špice gobe ne samo "reševanje" gobe preden izgubijo svoj svež okus, vendar tudi prinesejo bolj kompleksen okus z kisanjem. Slane divje gobe v slanici so izjemno vsestranski in lahko dodajo drugačen okus številnim jedem.

Brine Spiked Mushroom


Slanica špice gobe so odličen dodatek mnogim različnim jedem. Ne glede na to, ali jih vmešate v omako za testenine, riževo solato, ali vloženo zelenjavno solato, slanik šilčki gobe prinesite edinstveno mesnato teksturo in okus svojim jedem. Če radi pripravljate sendviče, nasekljajte te Slanica špice gobe in jih vmešajte v zelenjavne omake da dodate plast teksture vašemu sendviču. Poleg dodatka, soljene gobe v slanici so tudi okusen partner ki se ne podcenjuje v jajčnih jedeh, kot kot umešana jajca ali majhne omlete, ki se popestrijo po teh vloženih dobrotah. Predstavljajte si omleto v mikrovalovi z vloženimi gobami med kosilom ob delavnikih. Pinčna aroma vas zagotovo okrepča.


Za vse sem pripravil recept za gobove testenine. Tukaj so podrobni koraki za enostavno pripravo to okusne jedi doma.

1. V loncu 2c zavrite rahlo osoljeno vodo dodajte fettuccine in malo olivnega olja, kuhajte do mehkega toda al dente (približno 8 minute), nato izprazni.

2. Medtem, stopite maslo v ponvi na srednjem-nizkem ognju in cvrite soljene gobe v slanici dokler se ne zmehča in spremeni barva. Prilijte osnovo, belega vina, česen, italijanske začimbe, in solite in kuhajte na zmernem ognju za 5 minut.

3. Zmanjšajte ogenj in vmešajte kislo smetano dokler ne pogladi, nato dodajte koruzni škrob in kuhajte dokler se ne zgosti. Nazadnje, zmešajte omako v fettuccine ali ga prelijemo neposredno na rezance in potresemo s parmezanom sirom.


V tem receptu za gobe fettuccine, so gobe ključna sestavina za izboljšanje okusa. Priporočamo uporabo našega podjetja's visokokakovostnega slanik šilčki gobe. Te gobe so previdno marinirane da ohranijo svoj naravni umami in nežen okus, ki se popolnoma integrira v omako tega jedi, dodaja ne samo bogate arome jedi, temveč tudi edinstveno plast okusov. Z uporabo naše slanice gob, vas lahko začutiti bogat okus gob umami v vsakem grizku, izboljšati okus in teksturo celotnih testenin. Če vas zanima v naših izdelkih ali imate kakršna koli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti