Jurčki v slanici A3 postajajo vse bolj priljubljen izdelek

15-07-2024

S skrbno izbiro in strogimi postopki obdelave,Jurčki v slanici A3si je prislužil soglasne pohvale strank zaradi svoje izjemne kakovosti in edinstvenega okusa.

Specifikacije zaJurčki v slanici A3so enotni, z rokom trajanja do 24 mesecev. Vsak sod ima izpraznjeno težo 45 kg, bruto teža pa približno 65 kg (±2-3kg). VelikostJurčki v slanici A3obsega od 4,5 do 6,5 centimetrov, kar ustreza potrebam različnih strank. Postopek soljenja ne le izboljša okus gob, ampak tudi učinkovito podaljša njihov rok uporabnosti. Izdelek je v skladu s standardi varnosti hrane od žetve do predelave.Jurčki v slanici A3kan indtages direkte eller bruges i en række forskellige madlavnings- og krydderanvendelser, såsom fremstilling af pizza, risotto og andre italienske retter, såvel som forskellige andre svampeprodukter.

Z naraščajočim povpraševanjem po zdravi in ​​okusni hrani naše podjetjeJurčki v slanici A3, ki se opira na bližino kraja izvora, visoko kakovost in pravočasnost, postopoma postaja vroč izdelek na trgu.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti