Prihajajo gobe edulis!

08-06-2023

Podjetje Yihong je objavilo, da prihaja letošnja sezona zorenja jurčkov. Kot podjetje, ki se osredotoča na zdravo hrano, je Yihong vedno zavezan zagotavljanju najbolj kakovostnih sestavin za potrošnike. Letos je podjetje vložilo veliko delovne sile in materialnih sredstev ter izvedlo veliko raziskav in izboljšav v proizvodnjiUžitne gobe v slanici zagotoviti kakovost in okus izdelka.

Da bi zadostilo tržnemu povpraševanju, Yihong Company aktivno proizvaja izdelke iz jurčkov v slanici. Je naravno in zdravo živilo, ki je skrbno izbrano in predelano, bogato s hranili, kot so beljakovine, minerali in vitamini, ter ima številne koristi za človeško telo. Izdelki iz jurčkov v slanici so eden od Yihongovih glavnih proizvodov, podjetje pa jih bo v bližnji prihodnosti izvažalo v druge dele sveta, na primer v Italijo in Francijo.

Yihong je vedno pripisoval velik pomen varnosti hrane in nadzoru kakovosti. V proizvodnem procesu se podjetje strogo drži higienskih standardov in proizvodnih procesov, da zagotovi, da vsak izdelek ustreza najvišjim standardom. Hkrati podjetje aktivno išče inovacije, nenehno raziskuje nove sestavine in kategorije hrane, da bi zadovoljilo različne potrebe in okuse potrošnikov.

Yihongov cilj je potrošnikom zagotoviti najbolj zdravo, okusno in najkakovostnejšo hrano. Verjamemo, da lahko z nenehnimi prizadevanji in inovacijami pridobimo zaupanje in podporo več potrošnikov.

Na naši spletni strani je podroben opis izdelkov Jurčki v slanici. Če potrebujete izdelke iz jurčkov v slanici, nas kontaktirajte! Seveda poleg jurčkov v slanici poskrbimo tudi mi šitake v slanici,Pholiota Nameko v slanici in drugi izdelki. Zagotavljamo kakovostno storitev in izdelke visoke kakovosti.


Boletus Edulis

Boletus Edulis in Brine

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti