Aktivnosti team buildinga festivala Jesensko enakonočje za skupno gradnjo boljše prihodnosti

22-09-2023

V času jesenskega enakonočja sije sonce in piha vetrič. V letošnji sezoni žetve je naše podjetje izvedlo edinstveno team-building aktivnost. S temo o"Festival jesenskega enakonočja", cilj dogodka je promovirati tradicionalno kulturo kitajskega naroda, povečati povezanost ekipe ter izboljšati občutek pripadnosti in centripetalne sile zaposlenih.


Na prizorišču so bili zaposleni navdušeni in so aktivno sodelovali v različnih aktivnostih. Prva stvar je bila"Tekmovanje v znanju Jesensko enakonočje". Z odgovori na vprašanja o znanju o jesenskem enakonočju so zaposleni povečali svoje znanje in poglobili tudi razumevanje tradicionalne sončne izrazne kulture. Naslednja je bila"Štafetna tekma žetve", kjer so se zaposleni razdelili v skupine, ki so se pomerile v štafetnem teku. Vsi so delali skupaj in tekmovali s časom, kar kaže na tiho razumevanje in duh sodelovanja ekipe. Poleg tega so potekale tudi zanimive igralne seanse kot npr"vlečenje vrvi"in"lučka uganka uganka", ki zaposlenim omogoča, da veselo Jesensko enakonočje preživijo v smehu in smehu.


Ob koncu dogodka so imeli vodje podjetja strasten govor. Dejal je, da ta team-building aktivnost ni le obogatila prostega časa zaposlenih, ampak tudi izboljšala povezanost ekipe. Izrazil je upanje, da bodo vsi ohranili ta duh enotnosti in sodelovanja tudi v prihodnje ter prispevali k razvoju podjetja. Ob tem se je zahvalil tudi zaposlenim za njihovo trdo delo ob jesenskem enakonočju in vsem zaželel čudovito jesensko enakonočje.

autumnal equinox

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti