O kakovosti naših izdelkov

07-03-2023

Naše podjetje uporablja napredno proizvodno opremo in podporne objekte za sterilizacijo in pakiranje ter uporablja napredne popolnoma zaprte metode delovanja v predelovalni opremi in proizvodni tehnologiji za zagotavljanje visoke kakovosti Šitake v slanici, Užitne gobe v slanici, Stropharia RugosoannulatesaV slanici in drugi izdelki.

 

Na primer, naš visoka kvalitetastropharia rugosoannulata In Brine prihaja iz Fujiana, ki je primeren za vse vrste jedi. Vedno nudimo visoko kakovostne izdelke s konkurenčnimi cenami! Poleg tega strogo nadzorujemo vsak proizvodni proces, da zagotovimo, da kakovost vloženih užitnih kokov ustreza potrebam različnih držav in trgov. Nikoli ne nudimo slabšega sodčasti slani koki.

Shiitake In Brine

Vse surovine naših izdelkov so skrbno izbrane. Z zrelimi izkušnjami, kvalificiranim delovanjem in profesionalno opremo za pregledovanje lahko zagotovimo dobro kakovost izdelkov. Naši izdelki so bili izvoženi v Italijo, Nemčijo, Rusijo in pridobili pohvale strank. Dobrodošli v našem podjetju ali pa nam pošljite svojo zahtevo. Zagotovo bomo postali vaš zanesljiv poslovni partner!




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti