O našem uvodu v slane gobe šitake

13-03-2023

Gobe ​​šitake imajo mesnato teksturo in bogat umami okus, ki je pogosto opisan kot zemeljski, dimljen in rahlo sladek. Običajno se uporabljajo v ocvrtih krompirčkih, juhah, enolončnicah in omakah, uživajo pa se tudi kot preliv na picah in testeninah.

Izbiramo kakovostne surovine šitake gob in jih predelujemo vslane gobe šitake skozi kisanje.Slane gobe shiitake se nanaša na gobe šitake, konzervirane v soli, vodi in včasih v kisu ali drugih raztopinah začimb. Ta postopek, imenovan vlaganje, pomaga podaljšati rok uporabnosti gob in jim vbrizgati okus. Narediti slane gobe šitake, najprej operite in obrežite gobe. Nato v veliki skledi ali posodi zmešajte vodo, sol in poljubne začimbe. Gobe ​​dodajte v slano vodo in jih pustite nekaj ur ali čez noč, da se okus vpije v gobe.Slane gobe shiitake lahko se uporablja v različnih jedeh, vključno z ocvrtimi jedmi, juhami, enolončnicami in solatami. Vsakemu receptu dodajo slan in slasten okus in so lahko dober nadomestek za sveže gobe, ko niso v sezoni ali so na voljo.


2-4cm Shiitake In Brine


Naš shiitakejaznbima izdelki so razprodani iz tovarne po skrbnem luženju in strogem nadzoru kakovosti, zato so prejeli soglasne pohvale domačih in tujih kupcev. Hkrati nenehno izboljšujemo tehnologijo obdelave kisanja za boljše. Vračamo našim novim in starim strankam, dobrodošli so vaši nasveti!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti