O naši proizvodnji jurčkov v slanih rezinah

15-08-2023

Naše podjetje je bilo vodilno vUžitne gobe v solnih rezinahindustriji že več kot dvajset let. Ponosni smo na našo specializacijo, ki zagotavlja najvišjo kakovost, hiter dobavni rok in konkurenčne cene.


Nahajamo se v bližini gojišča jurčkov, kar nam daje prednost, saj lahko dobro obvladamo svežino, kakovost in količino jurčkov. To nam omogoča, da zagotovimo, da so samo najboljše gobe narejene v naših izdelkih za slanico.


NašUžitne gobe v solnih rezinahniso le popolna priloga k tradicionalnim italijanskim jedem, ampak so tudi vsestransko uporabne in jih lahko uporabimo kot prilogo v različnih kuhinjah. Bogat zemeljski okus jurčkov doda globino in kompleksnost številnim receptom.


Hkrati pa našUžitne gobe v solnih rezinahizvažajo tudi po vsem svetu in pridobili smo ugled. Naše stranke so navdušene nad vrednostjo našega čipsa iz sodčkov vloženih gob!


Z več kot 20-letnimi izkušnjami v industriji je naša ekipa izpopolnila svoje sposobnosti in znanje v proizvodnjiUžitne gobe v solnih rezinah. Zavedamo se občutljivega ravnovesja med kakovostjo in učinkovitostjo ter ostajamo zvesti svojemu poslanstvu zagotavljanja kakovostnih izdelkov.


boletus edulis In brine slices

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti