Popoln dodatek k vaši kuhinji

13-10-2023

Nameko gobe v slanici, redka in zelo iskana goba, ki se že stoletja uporablja v tradicionalni japonski kuhinji. Zaradi njihove edinstvene teksture in okusa ni presenetljivo, danameko gobe v slaniciso postale priljubljena sestavina različnih jedi po vsem svetu.


Nameko gobe v slaniciimajo edinstven videz, s klobuki, prekritimi z majhnimi, sijočimi luskami. Stebla so običajno bela ali smetanasta in lahko zrastejo do 10 centimetrov visoko.


nameko mushrooms in brine


Izdelek ponuja številne prednosti pred drugimi oblikami konzerviranja:


Raztopina slanice, ki se uporablja vNameko gobe v slanicipomaga izboljšati okus gob nameko tako, da izloči njihove naravne sokove in jih začini s soljo. Posledica tega je bogatejši, bolj aromatičen okus, ki je kot nalašč za vključitev v različne jedi.


Nameko gobe v slaniciimajo edinstveno teksturo, ki je zelo žvečljiva in vlaknata. Z namakanjem v slani vodi gobe postanejo mehkejše, bolj mehke, lažje jih jemo in prebavimo.


Slana voda zagotavlja učinkovito metodo konzerviranja, ki lahko znatno podaljša rok uporabnosti gob.


Kako uporabitinameko gobe v slanici:


pranjenameko gobe v slanicitemeljito v hladni vodi, dokler ne odstranite vse soli, in jih posušite s papirnatimi brisačami ali čisto krpo, preden jih dodate vaši najljubši jedi.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti