Strategija vodenja kakovosti

21-06-2024

Naše podjetje se osredotoča na proizvodnjo in prodajo izdelkov iz slanih jurčkov. Po letih razvoja si je podjetje pridobilo dober ugled v prehrambeni industriji.

Poslanstvo podjetja je kupcem zagotavljati visokokakovostne izdelke, v središču katerih sta varnost in kakovost hrane. Podjetje se osredotoča na team building, redno izvaja usposabljanja in izboljšave veščin, da zagotovi, da ima vsak član osebja strokovno znanje in storitvene sposobnosti. Naša vizija je postati vodilni svetovni dobavitelj slanih jurčkov.

Podjetje redno izvaja tržne raziskave in analize, da bi razumelo potrebe in preference različnih trgov ter oblikovalo ciljno usmerjene izvozne strategije. Z analizo podatkov in napovedovanjem trga lahko podjetje pravočasno prilagodi svoje izdelke in trženjske strategije ter tako zagotovi ohranitev svojih prednosti v ostri mednarodni tržni konkurenci.


Quality Management Strategy


Da bi izpolnili standarde kakovosti mednarodnega trga, naše podjetje aktivno prestaja različne mednarodne certifikate itd., Da bi zagotovili doslednost kakovosti in varnost izdelkov po vsem svetu.

Podjetje strogo nadzoruje vse člene dobavne verige, od nabave surovin do proizvodnje in predelave, in vsak člen je strogo nadzorovan, da bi zagotovili visoko kakovost izdelkov med izvoznim procesom.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti