Izjave strank: Kako so naše soljene gobe šitake osvojile svetovni trg?

06-07-2024

Z leti so si naši izdelki pridobili naklonjenost kupcev in potrošnikov po vsem svetu z odlično kakovostjo in odličnim okusom. Sledi nekaj ocen strank in zgodb o uspehu, ki kažejo na vpliv in priljubljenost naših slanih gob šitake na mednarodnem trgu.

Zelo hvaljen s strani strank po vsem svetu:

Prejeli smo povratne informacije od strank po vsem svetu, ki niso samo priznanje kakovosti naših izdelkov, temveč tudi potrditev naših storitev:

Komentar Johna, ameriškega kupca:"Dolga leta sem iskal kakovostne soljene gobe, dokler nisem naletel na izdelke tega podjetja. Tako okus kot kakovost gob sta presegla moja pričakovanja. Predvsem njihov strog nadzor nad varnostjo hrane me zelo olajša."

Customer Testimonials: How Our Salted Shiitake Mushrooms Win the Global Market


Povratne informacije velikih evropskih supermarketov:"S tem podjetjem sodelujemo že pet let in njihove soljene gobe so bile vedno zelo priljubljene v naših supermarketih. Našim strankam je ta izdelek zelo všeč in ga pogosto pridejo kupiti posebej. Zelo smo zadovoljni z njihovo kakovostjo izdelkov in storitvijo."

Pohvale japonskih restavracijskih verig:"Kot veriga restavracij, ki se osredotoča na zdravo hrano, imamo zelo visoke zahteve glede sestavin. Soljene gobe tega podjetja niso le sveže in okusne, temveč tudi brez kemičnih dodatkov, kar v celoti ustreza našim standardom. Naše stranke zelo visoko ocenjujejo to jed."

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti