Pravilen način odpiranja gob

04-09-2024

Če želite jesti okusne gobe, je nujen pravilen način odpiranja jurčkov. Pravilni način odpiranja gob vključuje kupovanje svežih sestavine, čiščenje in njihova pravilna predelava, izvajanje potrebne obdelave pred kuho, in izbira ustreznih način kuhanja in načinov začinjanja. Naj's poglej !

Najprej, moramo pripraviti sestavine in izbrati sveže, brez vonja, popolne, in neodprte gobe. Sperite umazanijo in nečistoče na površino gob s čisto vodo. Za vrzeli ki jih ni lahko očistiti, jih lahko nežno zdrgnete z mehka ščetka. Bodite previdni da se ne namakate za dolgo časa da preprečite da gobe vpijejo preveč vode in vplivajo na okus . Gobe narežite na rezine, koščke ali na majhne kosce glede na kuharske potrebe. Pri velikih gobah, odstranite stebla in jih narežite ; za majhne gobe, jih natrgajte neposredno na majhne kosce ali jih narežite na koske.

Nato bomo izvedli predkuhanje predelavo. Za gobe copate, šitake gobe, itd., blanširanje pred kuhanjem lahko odstrani sluz, vonj in nečistoče, naredijo gobe bolj osvežilne in okusne. Pri blanširanju, lahko v dodaš majhno količino soli da pomaga ohraniti barvo in okus gob.

The correct way to open mushrooms

Obstaja veliko načinov kuhanja gob, in cvrtje je ena od najpogostejših metod kuhanja gob. Lahko je mešanje -ocvrto z mesom, zelenjavo in ostalimi sestavinami. Pri mešanem cvrtju, najprej pražite meso dok ne spremeni barvo, nato dodajte začimbe kot na primer čebulo, ingver in česen prepražiti, in na koncu dodati gobe in na hitro pražiti dokler ni pokuhani. Upoštevajte da toplota ne sme biti previsoka da preprečimo pekočino gob. Hkrati gobe lahko tudi dušimo in ocvremo 2c in okus je tudi zelo okusen.

Ko pride do končne faze krojenja, izberemo prave začimbe za začinjanje glede na osebni okus in potrebe. Hkrati čas, okrasite in razporedite jed glede na osebne preference da povečate vizualni učinek jedi.

Po zgornjih korakih, lahko dobimo krožnik okusnih gob, ki ni samo dobrega okusa, ampak ima tudi dobro barvo% 2c aroma in okus. Naše podjetje ima dolgoletne izkušnje pri pridelavi in gojenju gob. Stranke ki želijo poskusiti gobe, kontaktirajte nas.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti