Prireditev na domoljubno tematiko ob praznovanju 1. avgusta

03-09-2024

1. avgusta 2024 je naše podjetje v počastitev 97. obletnice ustanovitve kitajske ljudske osvobodilne vojske organiziralo slovesno"Poklonite se 1. avgustu"tematsko prireditev, da izrazimo veliko spoštovanje in iskreno hvaležnost ljudskim vojakom. Ta dogodek ne odraža le podpore podjetja državi in ​​vojski, temveč dodatno spodbuja domoljubni entuziazem in kolektivni občutek časti zaposlenih.

Na dan dogodka so se vodilni v podjetju in vsi zaposleni zbrali na slovesnem dvigu zastave. Ob veličastni državni himni so se vsi spomnili zgodovine in začutili predanost vojakov. Da bi okrepili vezi z vojsko, je družba k udeležbi posebej povabila domače veterane. Med srečanjem prijateljstva je družba imela prijateljske pogovore z veterani ter izmenjavo izkušenj in zgodb o vojaškem življenju in razvoju podjetja. Vprašanja, odgovori in izmenjave na interaktivni seji niso le poglobili razumevanja obeh strani, ampak tudi okrepili njuno prijateljstvo.

Patriotic Theme Event To Celebrate August 1st

Na dogodku so postregli tudi z različnimi umetniškimi točkami, vključno z zborom vojaških pesmi, plesom in igro itd. Zaposleni našega podjetja so aktivno sodelovali, čudoviti programi pa so poželi bučen aplavz. Po umetniškem nastopu je naše podjetje organiziralo zaposlene prostovoljce, ki so odšli k vojaškim družinam, da bi izvajali javne dobrodelne dejavnosti, kot sta čiščenje in vzdrževanje. Ta dogodek ni le pomagal vojaškim družinam, ampak je tudi okrepil družbeno odgovornost in timski duh zaposlenih. Zaposleni so aktivno sodelovali in pokazali korporativno kulturo podjetja ter domoljubna čustva.

to"poklon 1. avgustu"dogodek je ob aktivni udeležbi in podpori podjetja popolnoma uspel. Naše podjetje bo tudi v prihodnje skrbelo za družbeno odgovornost, aktivno sodelovalo v različnih javno-blagovnih dejavnostih ter prispevalo k blaginji in razvoju države.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti