Pregled kakovosti in varnostni ukrepi naših šitak v slanici

05-07-2024

V prehrambeni industriji sta kakovost in varnost izdelkov najpomembnejši skrbi potrošnikov. Sprejeli smo vrsto strogih inšpekcijskih in varnostnih ukrepov v celotnem proizvodnem procesu, da zagotovimo, da vsaka pločevinkaŠitake v slanici izpolnjuje najvišje standarde.

Surovine: Imamo lastno tovarno. teŠitake v slanicise takoj po obiranju testirajo, da se zagotovi, da ni ostankov pesticidov in kontaminacije s težkimi kovinami.

Spremljanje proizvodnega procesa: Med predelavo izvajamo spremljanje v realnem času, da zagotovimo, da vsak korak ustreza standardom varnosti hrane. Našo proizvodno opremo redno kalibriramo in vzdržujemo, da zagotovimo njeno stabilno delovanje.

Testiranje končnega izdelka: Vsaka serijaŠitake v slanicibo pred pakiranjem podvržen obsežnemu mikrobiološkemu testiranju, senzorični oceni ter testiranju fizikalnega in kemijskega indeksa. Zagotavljamo, da so barva, okus in hranilna vrednost izdelka v najboljšem stanju.


Shiitake In Brine


Verjamemo, da si le s strogim nadzorom kakovosti in varnosti lahko pridobimo zaupanje potrošnikov in prepoznavnost trga. V prihodnje bomo še naprej podpirali to prepričanje in si prizadevali potrošnikom zagotoviti najkakovostnejše in najvarnejše gobe šitake v slani vodi. Ne glede na to, ali gre za inšpekcijo kakovosti, varnost proizvodnje ali storitve za stranke, se bomo še naprej trudili po najboljših močeh.

Vabimo vas, da osebno izkusite naše izdelke in občutite našo predanost kakovosti.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti