Izboljšajte veščine in zgradite odlično ekipo

11-09-2024

S prihodom novih zaposlenih, se naše podjetje dobro zaveda da je izboljšanje veščin zaposlenih ključno za uspeh Da bi še izboljšali strokovne sposobnosti in timski duh novih in starih zaposlenih, je naše podjetje pred kratkim izvedlo obsežen in plodna dejavnost usposabljanja zaposlenih.

Dejavnost usposabljanja je pokrila številne vidike, vključno z napredno tehnologijo gojenja gob, nadzor kakovosti, spretnost na storitev za stranke in zmožnost timskega dela. Povabili smo strokovnjake in trenerji v panogi da zaposlenim zaposlenim ponudijo najnovejše znanje panoge in praktične veščine da zagotovijo da vsak udeleženec lahko koristi od njega .

To usposabljanje ni omejeno na teoretično znanje, ampak tudi vključuje veliko povezav za praktično delovanje. Med usposabljanjem, je podjetje's novi in stari zaposleni osebno sodelovali v vseh vidikih gojenja gob, od tehnologije gojenja do procesa nabiranja, da zagotavljajo teoretično znanje lahko učinkovito preoblikuje v praktične zmožnosti operacije. Hkrati interaktivno učenje spodbuja komunikacijo in sodelovanje med zaposlenimi, in izboljša kohezijo in komunikacijske sposobnosti ekipe.

Improve skills and build an excellent team

Da bi izpolnili potrebe po osebnem razvoju vsakega zaposlenega, smo priredili tudi personaliziran načrt razvoja zaposlenih. Po usposabljanju, vsak zaposleni je prejel podrobno poročilo o osebnem razvoju za razjasnitev svoje moči in prostor za izboljšave, in postavitev poznejših ciljev učenja in rast . Da motiviramo zaposlene za aktivno udeležbo na usposabljanjih, smo postavili tudi število nagrad in certifikatov za priznavanje zaposleni ki so se dobro odrezali v procesu usposabljanja. Zaposleni so bili po prejemu priznanja zelo srečni in izrazili da bodo še nadaljevali trdo delati v prihodnosti.

V prihodnosti, bo naše podjetje še naprej redno organiziralo različna izobraževanja za zagotovitev zaposlenim vedno obvladati najnovejša znanja panože in spretnosti, izboljšajo delovno učinkovitost in zadovoljstvo strank. Hkrati bomo pozorni posvetili tudi kariernemu razvoju in osebnemu rast zaposlenih in jim zagotoviti več priložnosti za rast in razvojnega prostora.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti