Kako gojimo gobe šitake?

30-05-2024

Naššitakebaza za gojenje gob uporablja ravno zemljišče z vlažnim in prezračenim okoljem ter dovolj sence.

Najprej se bomo pripravili šitakevrečke z gobami vnaprej. Na splošno se kot surovine uporabljajo koruzni storži, slama, ostanki gob itd. Po posebni obdelavi jih pripravimo v vrečke za gobe in pustimo na suhem, da preprečimo nastanek plesni. Razmerje kakovostnih gob je približno 1:20.

Drugič, zgraditišitake gobarji: uporabite materiale, kot so otrobi in les. Opremljen s profesionalno opremo za prezračevanje, ogrevanje in kroženje vode.

Tretjič, očistite ostanke med proizvodnjo surovin. Spremljanje okolja gojenja. Previdno ravnajte s koraki, kot sta popolnost povezovanja in raztezanje.

Četrtič, strogo nadzorujte okolje. Optimalna temperatura za rastšitakegob je približno 10-20 ℃, vendar se lahko razlikuje za različne sorte. Optimalna vlažnost je približno 70%. Zagotovite dobre prezračevalne pogoje.

Petič, odstranili bomo smeti ter škodljivce in bolezni pravočasno, da zagotovimo najboljšo kakovost in donosšitakegobe.

Shiitake

Naššitake cikel rasti gobe je približno 30-50 dni, ki je posebej razdeljen na tri faze: gojenje seva, rast micelija in rast plodnega telesa. Glavni izdelki so:2-4 cm soljene gobe;sveže soljene gobe;bloki slanih gob;vložene gobe v soduitd.

Če želite izvedeti več, nas kontaktirajte!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti