Kuharski pomočnik: šitake v slanici

15-10-2024

Z naraščajočim povpraševanjem po zdravi hrani in priročnem kuhanju šitake v slanici prinašajo visokokakovostne, hranljive sestavine potrošnikom in gostinskim podjetjem po vsem svetu. Našsod vložene gobene samo ohranijo prvotni slasten okus gob, temveč tudi podaljšajo rok uporabnostišitake v slanicis tradicionalno tehnologijo kisanja, zaradi česar se odlično ujema z različnimi jedmi.

Barrel pickled mushrooms


Yihongovi izdelki vključujejo soljene šitake, nameko, jurčke itdšitake v slaniciso skrbno izbrani, nudimo pa jih tudidivje šitake v slaniciv različnih slogih in velikostih rezin za izpolnjevanje potreb različnih strank po vsem svetu. Med postopkom vlaganja zaklenemo hranila izdelkov thyihong, vključno s soljenimi šitakami, nameko, jurčki itd. Vse šitake v slanici so skrbno izbrane, ponujamo pa tudi divje šitake v slanici v različnih oblikah in velikostih rezin, da zadovoljimo potrebe različnih stranke po vsem svetu. Med postopkom vlaganja zaklenemo hranilne snovi gob skozi slanico, tako da lahko ohranijo svoj prvotni okus in hranilne snovi med transportom, skladiščenjem in kuhanjem.E gobe skozi slanico, tako da lahko ohranijo svoj prvotni okus in hranilne snovi med transportom, shranjevanje in kuhanje.


Naš sod vložene gobegredo skozi strog postopek kisanja, zaradi česar so bolj okusni in odporni. Postopek vlaganja gobam ne daje samo močnejšega okusa, temveč tudi učinkovito ohranja hranilne snovi gob. Z našimisod vložene gobe, jih ni treba ponovno prati ali rezati, kar močno skrajša čas kuhanja in izboljša učinkovitost kuhanja.


Pri proizvodnji in predelavi uporabljamo sodobno opremodivje šitake v slanici, tako da vsaka serija izdelkov izpolnjuje stroge standarde nadzora kakovosti. Naša ekipa ne stremi le k odličnosti v proizvodnji, temveč strankam zagotavlja tudi strokovne poprodajne storitve, vključno s predlogi o uporabi sestavin, da strankam pomaga v celoti izkoristiti okusen potencialdivje šitake v slanici.


Ne glede na to, ali ste gostinsko podjetje, obrat za predelavo hrane ali domači kuhar, ki obožuje hrano, našsod vložene gobelahko vašim jedem prinese več možnosti. Poleg tega naššitake v slanicije bil izvožen v številne države, kot so Italija, Nemčija, Rusija itd., in prejel soglasne pohvale strank. Vabljeni, da obiščete naše podjetje ali nam pošljete svoje potrebe in postali bomo vaš zaupanja vreden poslovni partner!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti