Sejem kmetijstva in stranske hrane 2023

Pred kratkim je imela naša država srečo, da je sodelovala na razstavi Agricultural and Sideline Food Expo 2023. Na tej veliki razstavi so naši različni izdelki iz slanih gob prejeli široko pozornost in pritegnili pozornost številnih obiskovalcev.


1510625210214776848.jpg


V razstavnem prostoru so izdelki iz serije slanih gob, ki smo jih razstavili, postali izjemno priljubljeni izdelki zaradi edinstvenega okusa in bogate hranilne vrednosti. Osebje je obiskovalcem potrpežljivo predstavilo značilnosti in način prehranjevanja različnih vrst slanih gob, tako da so lahko vsi globlje spoznali naše slane gobe.



Med sejmom smo imeli tudi poglobljene izmenjave s številnimi domačimi in tujimi podjetji, da bi razpravljali o možnostih razvoja industrije slanih gob. S tem sejmom smo si nabrali dragocene izkušnje in postavili temelje, da bodo naši izdelki iz slanih gob postali globalni.


Na sejmu Agricultural and Sideline Food Expo 2023 so naši izdelki iz slanih gob prejeli široko pozornost in pohvale. Še naprej se bomo trudili, da bomo potrošnikom zagotovili več kakovostnih in okusnih izdelkov iz slanih gob.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti